Verf en knutselen met doe-het-zelf-instructies en video’s op de creatieve blog Krigelkragel.  De foto’s kunnen verlicht worden met LED’s en zijn niet alleen een geweldig decoratie-idee voor je interieur, maar ook een heel persoonlijk verjaardagscadeau.

Verf en knutselen met doe-het-zelf-instructies en video’s op de creatieve blog Krigelkragel. De foto’s kunnen verlicht worden met LED’s en zijn niet alleen een geweldig decoratie-idee voor je interieur, maar ook een heel persoonlijk verjaardagscadeau.

Sternzeichenbilder malen und basteln mit DIY-Anleitung und Video auf dem Kreativblog Krigelkragel. Die Bilder lassen sich mit LEDs beleuchten und sind nicht nur eine tolle Dekoidee für dein Interiordesign, sondern auch ein ganz persönliches Geschenk zum Geburtstag.


Dit is een handwerkinstructie voor een leuk decoratie-idee dat kan schitteren. In de blogpost krijg je een video-tutorial over hoe je zelf sterrenbeelden kunt tekenen. De foto’s zijn ook een leuk cadeau-idee voor een verjaardag. Maak zelf melkwegfoto’s met sterrenbeelden en verlicht ze met leds! #zodiac #knutselaar